Näin aluksi pahoittelen, että tässä jaksossa kuvat ovat ihan pikselipuuroa. Tuollaista se on pelissäkin, eikä se ole yhtään kivaa.

314574.jpg

Tässä on Mary Caine, LC sukuni kantaäiti. Mary on juuri muuttanut Strangueton syrjäisimpään kolkkaan. Hän osti valtavan tontin ja rahaa jäi vain 4800s. Mary on perhetavoitteinen ja hänen elämäntoiveensa on viettää kultavuosipäivä.

 

314629.jpg

Mary rakensi itselleen tälläisen pikku "kodin". Niinkuin näkyy melkein kaikki punaista, Maryn lempiväriä. Rahat eivät kuitenkaan riittäneet lattiaan, "toivottavasti kasvit eivät ala kasvamaan sisälle" Mary tuumi.

 

 

314586.jpg

Tontille ylmestyi ennustajaeukko. Mary päätti pyytää sokkotreffiseuraa. Tälläinen sieltä sitten tuli, Juuso Leppänen nimeltään. Aluksi heillä synkkasi hyvin.

 

314609.jpg

Mutta heillä oli paljon erimielisyyksiä. Sitäpaitsi Juusolla oli kauheat posket. Mary päätti ettei Juusosta tule hänen miestään, eikä hänen lapsiensa isää.

 

314578.jpg

Hän päätti lähteä etsimään miestä puistosta, jossa hän tapasi Joonaksen. Mary ihastui melkein heti Joonakseen. Heillä juttua riitti ja Mary pyysi Joonasta Treffeille. Joonas suostui.

 

314624.jpg

Pian heillä olikin jo kuumat paikat. "Joonaksesta voisi tulla lasteni isä" Mary mietiskeli.

 

314564.jpg

Mary halusi edete nopeasti, mutta Joonas halusi edetä hitaasti ja varmasti. Mary suostui etenemään vähän hitaammin ja treffit sujuivat muuten hyvin.

314570.jpg

Seuraavana päivänä Mary sai töitä tiskaajan uralta ja pyysi Joonasta juhlistamaan asiaa kanssaan. Joonas riensi paikalle. Juttua riitti taas, kunnes tapahtui jotain aivan kamalaa....

Jatkuu seuraavassa osassa!

Tämä osa oli vähän lyhyt, toivottavasti ei haittaa.